Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
onzinnig, eigenwijs en respectloos 
Caspar - 03.11.2010 03:37

Het is me werkelijk totaal in het verkeerde keelgat geschoten dat veertig van jullie eigenwijze pipo's het ook maar één seconde serieus konden bedenken om dat pand binnen te gaan en er te gaan wonen. Zijn of waren jullie er nou écht van overtuigd dat wij (ik spreek namens mezelf en eenieder die er op de bewuste septemberdag van het ene op het andere uur uit werden gezet) geen enkele weerstand hebben geboden aan de beslissing van destijds? Zijn of waren jullie nu echt van mening dat deze actie enig nuttig effect heeft t.a.v. de publieke of politieke opinie? Zijn jullie verbaasd of blij met de uitkomst? Ik niet op welk punt dan ook en sterker nog: als de gemeente niets had gedaan dan was ik zelf wel met een honkbalknuppel langs gekomen om jullie eruit te meppen stelletje achterlijke figuren dat jullie zijn! Ik heb een woning gevonden, het duurde lang en ik heb er veel moeite voor moeten doen. Wen er maar aan! Als je te lui bent en liever op je bek geslagen in de cel wilt eindigen moet je fijn zo doorgaan, of anders niet in Utrecht willen wonen.

Oprotten! Cas

E-Mail: g.j.t@lycos.com
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.