Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
a'dam heeft al jaren een vliegende brigade 
zucht - 10.10.2010 17:45

pvda ook fascistisch zeker? gaaaaaaaaaap.
ich untermensch uber alles 
Zeitgeist - 12.10.2010 08:44

Blaue Kontaktlinsen jetzt, und man erhebt sich bis dem Herrenvolk...
strafbaar 
ad - 10.10.2010 18:03


ik snap wel dat je dit soort aantijgingen anoniem plaatst, lafaard, maar als ik indymedia was zou ik dit soort troep schrappen.




"Dat maakt Wilders en zijn beweging PVV ondemocratisch en fascistisch die een zieke ideologie aan overhoudt dat in strijd is met de grondwet in Nederland en Europa waarmee ik Wilders associeer tussen een persoon die Europa(toen de Europese Unie nog niet bestond) in de jaren 30' op soortgelijke wijze een haat creëerde tegen Joden, gehandicapten, intellectuelen, mannen die op mannen vallen, vrouwen die op vrouwen vallen, politieke tegenstanders(communisten, anarchisten, (linkse) activisten, partizanen), Roma zigeuners."

kijk dit niet!!!! 
nn - 12.10.2010 00:40




is dit onze toekomst???
MM 
dingsda - 10.10.2010 19:44

MM (Mark Metzelaar, one presumes?), ik weet niet waar je de laatste jaren hebt ondergedoken gezeten, 't was in elk geval een welkom respijt.

Maar misschien kun je dat complotgezwam te pas en te onpas ook in het vervolg gewoon achterwege laten, danwel er geschiktere kanalen voor vinden (eigen blogje of zo?) Is zoals vanouds nogal vermoeiend en verder irrelevant.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.