Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
bruin kabinet 
anarcho - 09.10.2010 00:25

De term 'bruin kabinet' refereert aan de Tweede Wereldoorlog, aan nazisme. Peter Polder, valt me tegen dat je meedoet aan dit soort terminologie van populistisch links. Enkel malloten nemen je nu nog serieus.
acties 
yo - 09.10.2010 15:53

wat hebben de acties van GroenFront de afgelopen jaren voor zin gehad? Schinveld was prima, maar sindsdien heeft deze actiegroep niets meer bereikt. Misschien moet GroenFront eens voor de spiegel gaan staan, alvorens demagogische spierballentaal te verkondigen.
.. 
ook anarcho - 09.10.2010 18:29

@ anarcho en yo
kunnen jullie ook iets anders dan inhoudloos commentaar leveren, trollen en anderen lopen de fucken?
Iemand die een persoonlijke visie verwoord, doet dat persoonlijk. Hoe kom je erbij om dan de actiegroep groenfront erbij te halen. Los van het feit dat wat je zegt over groenfront ook nog eens helemaal niet klopt.
En dan ook nog eens gaan vallen over de terminologie die in de titel wordt gebruikt. Een extreem-rechts, naar fascisme riektend bewind hebben we momenteel hier. Dat mag je best benoemen, en dat staat los van populistisch 'links' die hypocrite termen gebruiken. Steek je kop maar in het zand 'anarcho', jij neemt jezelf zeker wel serieus. Anderen zullen dat juist bij jouw niet doen.
Lever inhoudelijk commentaar, zo veilig achter je computertje mensen inhoudloos in de zeik nemen, slaat echt nergens op
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.