Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
gezeik 
NN - 07.10.2010 10:12

@ Equus caballus

Zullen we dan ook meteen een onderzoek doen naar de gewonde gummieknuppels? Als de keuze is om vertrapt te worden door een paard of het beest de andere kant opdwingen is de keuze snel gemaakt... Het dier is op dat moment een wapen van de politie (hoezeer ik dit ook betreur) en moet in zulke situaties ook zo gezien worden.
Equus caballus 
NN - 06.10.2010 22:44

Tellen de gewond geraakte paarden van de politie ook mee? De paarden werden door demonstranten bewust met bakstenen bekogeld zodat deze gewond raakten. Komt er nog een onderzoek naar wie de schuldigen hiervan zijn?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.