Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Totaalstrijd 
Chiel - 05.10.2010 08:08

Lieve mensen, prachtige acties allemaal. Houden we wel in het achterhoofd dat het LOK heeft besloten dat dierenrechten, antimili, antifascisme, etc allemaal even wordt uitgesteld (zoveel mogelijk), voorlopig richten we al onze aandacht op het kraakverbod!
@Chiel 
NN - 05.10.2010 08:51

We moeten verder, ook na het kraakverbod. De kraakbeweging is meer dan alleen kraken. Het is dus juist belangrijk om onze eigen activiteiten door te zetten (zoals dierenrecht acties, antifa acties) juist in deze tijden. Als we alles stil leggen dan valt strakt alles in elkaar als blijkt dat we maanden aan een dood paard (het kraakverbod) hebben lopen trekken. Verder... wie zegt dat alle antifa activisten en dierenrechtenactivisten krakers zijn en zich uberhauot om kraken bekommeren?


best chiel 
nn - 05.10.2010 08:42

Beste Chiel,


Niet iedereen die zich met dierenrechten bezighoudt, of met antiracisme, of met antifascisme, houd zich ook perse met kraken bezig. Laat actiegroepen dus lekker zelf bepalen waar ze zich mee bezig houden. Het LOK dicteert niet voor een keur aan actiegroepen waar ze zich mee bezig moeten houden. Ik vind je reactie dan ook echt schandalig. Niet al het linkse activisme komt voort uit de kraakbeweging. En verder is indymedia niet alleen een site voor krakers gerelateerd activisme. Dus ga jij je lekker met het kraakverbod bemoeien en ga niet met je (al jaren debiel slecht bezochte) LOK beslissingen nemen voor andere mensen / andere groepen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.