Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
werk 
herman - 04.10.2010 12:35

Ik zou zeggen zoek het maar lekker uit knul. IM doet aan censuur en maakt voor anderen uit wat wel en wat niet goed is. Reden waarom ik reageerde is dat ikzelf veel van die keuringen doe en geloof me alle maar dan ook alle trucs zijn bekend en worden door ons getackeld...
ga toch werken? 
Herman - 04.10.2010 12:28

En waarom kom je niet aan het werk? Dat is veel belangrijk dan klagen. Van klagen is nog nooit iemand wijs geworden. Ja zal een keer de tering naar de nering moeten zetten en eigen initiatief moeten nemen. Vergeet niet dat veel mensen (waaronder indymedia) tegen de overheid is. Je door deze overheid laten voeden is dan natuurlijk uit den boze..
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.