Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nationalistische homo's?  
nn - 09.08.2010 11:18

 http://www.goedbericht.nl/luister&kijk/2010/gaypride.html

Terwijl Amsterdam met veel ophef de Gay-Pride vierde, lieten wij Paulus vanuit de Romeinenbrief aan het woord over dit fenomeen. Niet moralistisch, "wat mag wel en wat niet?", maar om te ontdekken wat het "verwerpelijke denken" is, dat hierachter schuilgaat. Een denken dat God niet vereert als GOD, d.w.z. HEM (mannelijk!!!) die alles en iedereen een plaats geeft. Dit gegeven blijkt de basis van heel Paulus' boodschap. Het Goede Bericht nl. aangaande Hem die door opstanding... nieuw leven verwekte, zodat sindsdien de schepping 'in blijde verwachting' is.

luister MP3
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.