Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 13.06.2010 04:53

Ik zeg: bouw het rode leger! Meer dan ooit tevoren. Laat het kapitalistische systeem op haar fundamenten schudden. Een agent is een ZWIJN dat is geen mens.
onzin-teksten 
Paul - 13.06.2010 11:05

De man is een moordenaar. Dat je je voor hem inzet is tot daar aan toe, maar niet met zulke onzin-teksten a.u.b. "Daar protesteren wij uiteraard fel tegen". Wat is er zo "uiteraard" aan? Z'n lijst met strafbare feiten is immers niet echt kort en onschuldig te noemen, is het wel? Het is het verhaal van branden/blaren/zitten. Geen enkel bezwaar tegen.
Knut Folkerts 
AJ - 13.06.2010 02:20

"Bij zijn arrestatie heeft hij geschoten en een agent gedood."

Even nadenken. Ga ik naar die demonstratie? Nee!

Briegadier Arie Kranenburg is dood. Zijn vrouw en zijn kinderen hebben levenslang terwijl Knut Folkerts op vrije voeten loopt. Zolang hij wegblijft uit Nederland loopt hij geen enkel gevaar.

Als je gaat demonstreren voor da "vrijlating?" van Knut Folkerts bedenk dan dat je demonstreerd voor een man die geen enkel respekt had voor het leven van een ander mens toen hij in de jaren '70 de wapens opnam om zijn droom van een Stalinisties/Maoisties West Europa te verwezelijken. Daar heeft hij nu nog steeds geen spijt van.

@Red. Dit is informatie en geen ruis. Laat staan aub.
Red - De informatie staat reeds in de aanvulling van de steungroep. Voor de rest is het jouw mening erover.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.