Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
lachen 
ik - 26.05.2010 17:14

een beweging opbouwen door te gaan worksjoppen tijdens de sektarische pinksterlanddagen, moewha, zo komen we er wel ja. :-)
oh jee 
ja - 26.05.2010 19:21

oh jee nou is het weer sectarisch. Er komen wel elk jaar 500 mensen en een groep als de Brusselse nobordercampers komen dan langs om uit te leggen wat ze van plan zijn en mensen te vragen om mee te doen. Zou de stopwapenhandel ook kunnen doen inplaats van weer eens plichtmatig met z'n zessen te staan picketen, maar ieder z'n heug
feiten 
ja - 26.05.2010 21:05

Nee ik hoef geen feiten te checken, ik ken ze wel. Ik ga ook niet naar de infoavond. Wat er ontbreekt aan dergelijke goedbedoelde ngo'tjes is een visie en een strategie om de maatschappij te veranderen, daar hoor je ze nooit over (waarschijnlijk omdat elke uitgesproken strategie betekent dat de subsidie op zal drogen). Informatie hebben ze genoeg, maar dat is het probleem niet. Niet dat het niet belangrijk is, goed uitzoekwerk, integendeel, maar er is (veel) meer nodig. En ik probeer ook niet te suggereren dat het alleen hun probleem is, de hele 'beweging' in Nl. stelt immers weinig voor. Maar juist daarom moet je initiatieven als de PL-dagen, hoe gebrekkig die ook functioneren, ondersteunen.
trol? 
ik - 26.05.2010 20:51

indien typisch als 'ja' niet zo sektarisch zouden zijn, had je jaarlijks op Appelscha 5000 bezoekers. alles beter weten en altijd maar afzeiken, ben je soms een trol?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.