Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Dutch police in action 
No gods, no masters - 26.05.2010 04:00


 http://www.youtube.com/watch?v=ZzqFS9jwBfE

 http://www.youtube.com/watch?v=aFONZDwz3IY&feature=related


precarious 
precarious - 27.05.2010 13:15

Do not forget the precarious. I agree with much in the article but I can not find ( enough ) why the struggle is there. Class struggle. I am precarious my self uitkering WWB longterm unemployed. When I am forced out of my two room small appartment because I can not pay the rent anymore ( I have a contract so legal )or when I am cast out by the other outcasts living in the building not unusual because of the law of the jungle in cheap sociale woningbouw appartment building there are no real acceptable alternatives for me to get a roof when squating is made illegal. Who is there to defend my rights ? Cheap lawyers ? Klassenjustitie is a fact. Political parties ?
Ha,ha,ha.... So I would like to see the precarious mentioned in the analysis please. What is our role as precarious in all this ????
Anarchist perspective? 
Een anarchist - 25.05.2010 23:40

Uhm, als dit de "officiele" anarchist perspective is, ben ik geen anarchist. Wat een sectarische onsamenhangende puberale tekst. Alles en iedereen staan deze self proclaimed anarcho rambos maar in de weg. Juist dit soort teksten laat een enorm falen van de anarchistische hoek van de kraakbeweging zien en geeft een mooi voorbeeld waarom het verzet tegen het kraakverbod alleen heeft kunnen plaatsvinden in reformistische "knuffelkraker" rethoriek. Niets geen analyse waarom de kraakbeweging is komen te vervallen in een subcultuur. Een verwerping van het verwijt dat "gewelddadige" elementen in de beweging parasitair zouden zijn, maar hetzelfde verwijt maken jegens een grote groep mensen binnen deze kraakbeweging.

Zo komen we er wel jongens, met dit soort "anarchist perspectives" zullen we nog vele vele jaren slijten zonder het ontstaan van grotere bewegingen en acties die hier zo mooi aangehaald worden als voorbeeld voor de legitimering van dit soort stellingnames.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.