Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
@ nn 
ja - 13.03.2010 12:28

goh, wat naar voor je, dat je 'een behoorlijk sektarisch gevoel bij dat anarchistische gedoe' krijgt. Misschien moet je hier dan maar niet langer lezen. Er is nog altijd geenstijl, of de is ofzo.
dat anarchistische gedoe, trouwens, gaat over een aktievoerder die door de politie doodgeschoten is, een paar dagen geleden, in Griekenland. Echt iets om je neus over op te halen ja
kut met peren 
nn - 13.03.2010 18:23

@ nee

ik weet niet de achtergronden van deze knul die is dood geschoten. Misschien behoorde hij wel degelijk tot de arbeidersklasse. Maakt niet uit; het is erg wat er in griekenland gebeurt, net zo erg is het dat hij is doodgeschoten.

Echter de anarchisten moeten eens ophouden om net te doen alsof zij de waarheid in pacht hebben, onafhankelijk nieuws brengen en de wereld zullen verbeteren. Quatsch, zoals de Duitsers zeggen.

En inderdaad bespeur ik iets sektarisch in dat anarchisme. Ze zijn zogenaamd anti autoritair; nou volgens mij zijn anarchisten de meest autoriatire figuren die er zijn.
titel? 
nn - 13.03.2010 11:53

sorry, maar ik krijg maar een behoorlijk sektarisch gevoel bij dat hele anarchistische gedoe.
.... 
welles - 13.03.2010 21:53

Bedankt voor jullie degelijke bijdrages. Het is fijn om te zien dat jullie er wezenlijk diep over na gedacht hebben en eerst jullie kritische brein erop los gelaten hebben voordat jullie met veroordelingen kwamen.

Waren er maar meer van zulke mensen. Wat zou de wereld dan een fijne plek wezen.

zucht..
titel? 
nn - 13.03.2010 12:47

De manier waarop het stuk gebracht wordt, spreekt boekdelen. Heeft niks met neus ophalen te maken.
@ja 
nee - 13.03.2010 18:14

Volgens mij is die aktievoerder niet door de politie doodgeschoten maar heeft hij aan het kortste eind getrokken nadat hij een vuurgevecht met de politie is begonnen. En daar haal ik eigenlijk m'n schouders voor op. Ik heb geen behoefte aan verveelde kleinburgelijke jochies die in naam van de arbeiders klasse, waar toe ze nooit behoort hebben, de gewapende strijd met de staat aangaan en daarbij het doden van onschuldige omstanders goed praten met hun sectarische denkspelletjes. Gulukkig hebben ze geen schijn van kans om ook maar iets te berijken want ik heb geen zin om in hun enge geweldadige wereldbeeld te moeten leven.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.