Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
kernwapens 
Rosa - 06.03.2010 19:04

Iran zou werken aan een kernwapen,dit is nog helemaal niet zeker. Ben geen voorstander van kernwapens,niet in Iran of elders in de wereld.
Maar heeft Israël al inspecteurs over de vloer gehad die de kernwapens van Israël controleert en telt?
Volgens mij niet en willen ze ook niet,geen pottenkijkers in Dimona.
Israël kan Iran en andere landen met zijn hoeveelheid kernwapens in een klap vernietigen. Het zou goed zijn als zij in het Vredes paleis plannen maken met de NAVO om de kernwapens de wereld uit te helpen.


Waarom zo anti-CIDI? 
Joachim - 07.03.2010 21:23

Waarom zijn jullie zo anti-CIDI. Dit zijn toch de mensen die een standpunt innemen tegen racisme, fascisme, antisemitisme.

Als (G*dverhoede) de NVU van Kusters ooit de macht grijpt dan zijn dit de eerste mensen die richting gaskamp gestuurd worden).

Voor de dapperheid van de CIDI-mensen kun je niet anders dan respect hebben.

Slachtofferrol 
Marokkaan - 08.03.2010 10:00

Wat heeft de NVU te maken met het CIDI (los van het feit dat beide organisaties een bepaalde groep mensen wil deporteren uit een bepaald gebied: NVU niet-blanken uit Heel-Nederland en het CIDI alle arabieren uit Groot-Israël)?

Waarom wordt weer gewezen naar het antisemitisme als er kritiek is op Israël?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.