Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
vind ik ook: genoeg is genoeg 
perdu - 05.03.2010 17:27

Ik beschouw dit niet als demonisering. Ik beschouw het ontmaskeren van Wilders als fascist overigens ook niet als demonisering, maar als een politieke noodzaak. Plicht zelfs. Wilders is een fascist. Waarom mag hij wel oproepen tot knokploegen en massa-deportatie en ik hem geen fascist noemen?
@perdu 
nn - 05.03.2010 20:50

Indymedia wordt laatste tijd vooral bevolkt door trollen. Beter reageer je niet (ook al bestaat de kans dat poster ipv een troll gewoon zwaar pessimistische gedesillusioneerde activist is, tja laat m dan in zn sop gaarkoken, daar kom je met de beste argumenten nog niet tegen op).

De normale mensen hier weten wel beter.
dont feed em! 
nn - 05.03.2010 18:24

!
!

!
niet zo slap 
ja - 05.03.2010 17:28

Hun beginnen (Fortuyn en die griezel met zuurkool op zijn hoofd) met snieren, tegen hele bevolkinsgroepen nog wel. Moet je dat dan maar over je heen laten gaan? Daggetnie
genoeg = genoeg 
nn - 05.03.2010 17:13

ik ben het demoniseren een beetje beu hier, hebben we dan geen lessen getrokken uit de haatzaaicampagne tegen Fortuyn, en de consequenties daarvan?
marketing 
ja - 05.03.2010 20:02

ach, iedereen wil volle zalen over de rug van wilders. perdu (wel eens van gehoord?) heeft nog nooit eerder op indymedia iets aangekondigd, dat zegt genoeg.
verkeerde discussie? 
nn - 05.03.2010 19:18

Op zich valt het neo-romantisch en contra-revolutionaire gedachtegoed van Wilders en de zijnen met gemak te ondergraven, hoe men Spinoza daaraan gaat verbinden zal of interessant, of bedenkelijk zijn.
over perdu 
perdu - 05.03.2010 20:30

Ik heb hier heel vaak gepost hoor. Ik doe dat alleen pas net als Perdu. Perdu is voornamelijk een literair podium, waar niettemin ruimschoots plaats is voor (radicale) politiek. Zo was er laatst nog een programma over de actuele relevantie van Gorter's begrip van het radencommunisme. Kom eens langs, zou ik zeggen.

Wij maken geen programma's over wiens rug dan ook. De aantijging is ongegrond en eerlijk gezegd ook een beetje irritant.
Spinoza de fascist 
Jonathan - 05.03.2010 18:06

Spinoza was Portugese jood van afkomst wiens familie gevlucht was voor antisemitisme en die zich afzette tegen de starre religieuze denkbeelden van zijn ouders en gemeenschap.

Echt een toonbeeld van fascistisch denken dus (het fascisme bestond overigens niet voor 1918 maar een kniesoor die daarover valt).
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.