Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Hoofddeksel 
nn - 02.03.2010 01:04

Allemaal een vuilniszak of plastic zak over je hoofd lijkt me ook een heel goed idee!
vergelijking 
lars - 02.03.2010 11:10

Hou er wel rekening mee dat het plaatsen van allerlei vreemde objecten op het hoofd als vergelijking met de hoofddoek, redelijk beledigend opgevat kunnen gaan worden. En ookal valt er qua vrouwenonderdrukking nog een hoop aan te merken op het (verplicht) dragen van een hoofddoek, misschien is dit niet de manier om dit duidelijk te maken.
@Lars 
nn - 02.03.2010 18:15




En we mogen vooral geen moslims beledigen.
nn 
nn - 02.03.2010 03:10

of gewoon platsic zak over het hoofd van die haatzaaiers :P
rosa 
nn - 03.03.2010 17:38

mods ik heb een problem met dit artikel; de auteur, de auteur is bekend als een canvasser voor groen links dus denk ik dat indymedia is niet de plek voor die persoon te posteren.
en stemmen is 'tzelf een grote discussie.
ik ben tegen stemmen maar rosa de sociaal democrat niet, waarom is dat?
geen hetze tegen de vrouwen of een sneer  
Rosa - 02.03.2010 21:20

Juist aan een Marokkaanse vriendin gevraagd of zij zich aangesproken zou voelen als zij de actie zou zien. Ze vond het prima. Niet naar de vrouwen toe maar juist naar de gekte van deze tijd.
Wil verder de site niet als chat gebruiken maar als je de hoofddeksel zou zien,zou je weten dat het niet naar de vrouwen is .
tja 
Lars - 02.03.2010 20:39

Laat ik alleen zeggen dat de vrouwen die in Nederland een hoofddoek dragen zowel de onderdrukking vanuit de eigen cultuur als het racisme en de haat van de Nederlanders al over zich heen krijgen. En tegen beide moet gestreden worden, maar laat hierbij alsjeblieft deze vrouwen, die het al moeilijk genoeg hebben, in hun waarde.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.