Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Ja leuk koerd zijn... 
... - 02.12.2009 05:54

Dat zijn dezelfde meisjes die later kans lopen op verkrachting in een Turkse gevangenis door Turkse politie puur omdat ze Koerdisch kunnen spreken. Of nog leuker die moeten rennen omdat hun dorp in de fik wordt gestoken door het Turks leger en oh dan maar moeten verhuizen en in een vluchtelingen kamp gaan zitten en zichzelf prostitueren omwille van inkomsten.

In het kort hufter je weet er niks vanaf of juist erg veel in beide gevallen moet je je commentaar voor je houden of weet je echt niks van onafhankelijkheidstrijd.

Sorry doe dit niet vaak op Indymedia en graag deleten als jullie de vuur en stenen comment verwijderen.

Vuur en stenen 
nn - 02.12.2009 04:32

Leuke foto's, Vooral die met die meisjes op weg naar school. Verder beetje enge klub die PKK. Niewswaarde?
Dit is om een koerd te zijn. 
PKK Koerdistan Autonome Antifa - 02.12.2009 12:16

Mensen die worden vermoord omdat ze koerd zijn en tegen turks-fascisme zijn. Mensen die worden ontvoerd omdat ze koerd zijn en tegen turks-fascisme zijn.
Mensen die worden mishandeld omdat ze koerd zijn en tegen turks-fascisme zijn. Mensen die gevangen worden gezet(vaak zonder proces) omdat ze koerd zijn en tegen turks-fascisme zijn. Kinderen die tiental jaren worden gevangen gezet omdat ze koerd zijn en tegen turks-fascisme zijn. Vrouwen die worden verkracht omdat ze koerd zijn en tegen turks-fascisme zijn. koerdische dorpden die met de grond gelijk wordt gemaakt omdat er koerden wonen die tegen turks-fascisme zijn. Koerden die worden afgeperst door de turks fascistische politie omdat ze koerd zijn. Koerden die in de dienstplicht zitten in turkije worden naar de front-line gestuurd om zo tegen hun eigen mensen te vechten omdat ze koerd zijn. Grijze wolven die als huurmoordenaars werken worden op de politieke tegenstanders gestuurd omdat ze tegen turks-fascisme zijn. Drink water die word vergiftigd in koerdische steden en dorpen in turkije omdat daar koerden wonen die tegen turks-fascisme zijn. Genocide die gepleegd werden op de armeniers en koerden. Bom aanslagen tegen de koerden. Koerden die worden gecriminaliseerd door de turks-fascistische media. Geen staatssteun in de koerdische regio omdat daar koerden wonen. Onze cultuur die de turks-fascisme eruit wilt slaan om we koerden zijn. Bejaarden die worden geknuppeld tijdens de demonstraties omdat ze koerden zijn. Invallen in huizen en er geld en sieraden worden meegenomen door de turks-fascistische politie omdat er koerden wonen. Zo kan ik er nog 10 A4tjes bij typen om zo te laten zien HOE HET IS OM EEN KOERD TE ZIJN in Turkije, iran en Syrie.
Vandaar dat er veel koerden de PKK steunen. Dus kom niet vertellen dat de PKK een enge club is. De echte enge club is juist de politiestaat Turkije.
Wat de koerden vragen is juist om erkenning van hun eigen koerdische cultuur.

Ik ben solidair met de PKK. Want de pkk zijn juist de socialisten, anti-fasctisten, anti-kapitalisten, anti-repressie, solidair met andere vrijheidstrijders in de wereld. Want de strijd van de PKK gaat niet meer over grenzen trekken en de staat koerdistan uitroepen, maar over het behoudt van onze eigen cultuur, geschiedenis en de toekomst.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.