Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
als ze het zo willen... 
nn - 01.12.2009 12:28

kunnen ze het krijgen!

laat die anti-kraker weten dat hij/zij hier niet rustig kan zitten, over ruggen van huurders meehelpen aan het speculeren met panden.

Nooit zal je dan je rust krijgen, enkel als je in een zwaar bewaakt fort wilt leven. Elke avond de ruiten in, totdat er weer gewone huurders in komen.

De smeris en andere autoriteiten lopen alvast vooruit op wet, laten wij dat dan ook doen. Elk recht op wonen met hand en tand verdedigen, zowel op straat als op andere manieren.
En laat niet de leugentjes in het parool weer de eindboodschap zijn.
Dit pand was namelijk al langer gekraakt, het is duidelijk dat de overheid hier niet zich aan haar eigen wetten houdt. laten we dat duidelijk maken, zeker door eens en voor altijd hun wetten (waar ze zich zelf toch niet aan houden) overboord te gooien.

Kraken gaat door! Keihard!


maatschappelijk verzet breken 
nn - 01.12.2009 14:40

Antikraak = Stakingsbrekers
Goed werk 
Kevin - 01.12.2009 01:33

Bale van het verlies, jullie uiteenzetting is klasse.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.