Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 24.10.2009 19:14

"Het team van Food not Bombs wat verkleed in Zorro-kostuums met een bakfiets zo eten wil uitdelen wordt gemaand de bekende oognmaskertjes af te doen. Tegelijkertijd deelt de politie mee dat iedereen in de demo die een sjaal of iets dergelijks om die direct af moet doen. Als de organisatie daar niet zelf voor zorgt, 'dan gaat de politie zelf ingrijpen'.
De vrijwilligers onder de noemer 'sfeerbeheer' hebben toegezegd aan de politie om aan het verzoek te willen voldoen. "

Wow je eigen kraakpolitie en dan ook nog eens 2 a 3000 mensen op de been en wat staan ze te doen? Lekker dansen in de regen. Toe maar!
@NN 
NN - 28.10.2009 09:32

@NN: Ga jij jezelf lekker verlagen tot zo'n niveau? Zo komen we echt verder in de wereld ja... De ene groep met knuppels slaan, de andere met stenen gooien, heeeerlijk vooruitzicht!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.