Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
direct action 
nn - 17.10.2009 02:20

directe acties zijn natuurlijk wel goed, maar is het niet handiger daarmee te wachten totdat het er denifitief komt? (dus ook door de eerste kamer?) zo krijgt de overheid niet nog meer kaarten in hun hand gestopt waarom kraken verboden moet zijn
Toch echt Haagse ME 
was daar ook - 18.10.2009 15:37

De Kmar mag dan wel bekend staan als erg agressief, zeker in ME verband, maar Haagse smeris is nog altijd erger. Tenslotte hebben ze hun slechte reputatie hoog te houden. En dat hebben ze zeker weer voor elkaar gekregen! Ik was daar en heb zeker geen KMar gezien. De Haagse smeris (en misschien ME van andere stadjes als bijstand)heeft haar minachting naar burgers weer eens een keer grootscheeps laten blijken...

Herkenning ME (?) 
NN - 17.10.2009 20:01

Zo te zien waren het geen normale politieagenten/ME die deze demonstranten letterlijk onder de voet liepen, maar Marechaussee.
de grote matheid is voorbij... 
nn - 16.10.2009 18:55

het grote matten kan beginnen!
arrestanten 
nn - 16.10.2009 12:17

Zit iedereen nog vast? Kan er een update gegeven worden over het hoe en wat en waar van de arrestanten???


In the end 
@@ - 18.10.2009 17:37

what about the comrades that has been arrested. Do they have any accuses? Are they going to trial? When are they gonna be free?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.