Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
@ Henk 
jk - 19.09.2009 15:53

het maakt mij geen zak uit welk land of welke dictator het doet. dus anti soc. propaganda is gewoon bullshit. verder vind ik dat een anti autoritaire beweging van geen enkele binnenlandse of buitenlandse overheid geld moet aanpakken, dit voor het geval dat verhaal over krakers die geld van Ghadaffi kregen waar is...
@jk 
maarten - 19.09.2009 20:46

Alle gevangenissen in libie zijn in 2000 afgebroken dus dat homo's in libie gemartelt en in de gevangenis gegooit worden is een leugen. Misschien ben je in de war met Nederland waar homo's op straat in elkaar geslagen worden en in sommige buurten niet veilig kunnen wonen.
@ Ghadaffi 
jk - 19.09.2009 12:01

In Libië worden homo's gemarteld en in de gevangenis gegooid. Gevluchte homo's worden naar Libië teruggestuurd. Ik weet niet wie je bent om de onzin van steun van Libië aan de kraakbeweging te suggereren, één of andere grapjas?
Ghadafi 
NN - 19.09.2009 08:49

Het staat helemaal niet vast dat Achmed Issa moeilijkheden krijgt bij zijn aankomst in Tripoli. Laten we voordat we Kolonel Ghadafi voor grote boze man uitmaken niet vergeten dat hij altijd de internationale srijd tegen Facisme en Racisme gesteunt heeft. De Volks Jamahiriyah Libie is een van de weinige Arabische landen waar vrouwen gelijke rechten hebben en het enige land ter wereld dat als een basis democratie bestuurt word. Verder zal ik nooit vergeten dat ook wij als kraak beweging in de tachtiger jaren op hulp vanuit Libie hebben kunnen rekenen.

 http://www.mathaba.net/info/index.htm
tsss! geen gevangenissen in Libie! haha! 
nn - 20.09.2009 01:44

yo maarten, ben je wel helemaal lekker in je kop?!

lees dit ff en get real

 http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article1924690.ece/Palestijnse_arts_El-Hajouj___Ik_wil_mijn_onschuld_terug_.html

what the fuck for zitten hier lui kadaffi op te hemelen? ga d'r wonen dan als het een socialisties paradijs is.not!

na afloop... 
M2M - 17.09.2009 18:45

Goed gedaan, collega!
Goed gedaan, collega!

Kunnen Donner en Ghadaffi elkaar de hand schudden...
homo's 
henk - 19.09.2009 14:59

Homosexualiteit wordt bijna nergens in de wereld buiten west-europa getolereerd. dat is een zeer kwalijke zaak. maar omdat altijd maar als anti-socialistische propaganda te gebruiken is echt onzin.
@maarten 
jk - 20.09.2009 01:35

Hoe kan het dan dat ik in 2005 nog een uit Libië gevluchte homo hebt ontmoet en gekend, die daar was gemarteld en gevangengezet?
Deportatie vanuit Nederland naar Libië: 5 mei 2005.

Ik vind deze hele discussie hier onder een stuk over Ahmed Issa nogal een verkeerde wending nemen. Ik ben niet begonnen aan een anti-Libië campagne. Het gaat hier over iemand, een slachtoffer van de Schipholbrand, tot zondebok gemaakt door de Nederlandse staat, die gedeporteerd is naar Libië door diezelfde Nederlandse staat. Het had net zo goed een ander land kunnen zijn, dan was ik, en met mij vele anderen, net zo bezorgd geweest over zijn welzijn.

De issue is de Europese en dus ook Nederlandse migratiepolitiek die vele landen in Afrika op de knieën dwingt om mee te werken aan het bouwen van de muren rond Fort Europa. Of het nu gaat over Libië of welk land dan ook, met wel regime dan ook: als mensen daar niet veilig zijn of zich niet veilig voelen, horen ze niet gedwongen te worden om er naar terug te gaan. Mensen horen overigens helemaal niet gedeporteerd te worden. Vrijheid van beweging en vrijheid van migratie zijn hier wat mij betreft de grondprincipes.

..En volgens mij is er geen staat ter wereld waar alle gevangenissen zijn afgeschaft. Denk jij dat dit zo is in Libië, vertel dan waar je deze informatie vandaan hebt. Zet hier maar een link onder en ik verzeker je dat ik het lezen zal. Ik wil dan best wel eens weten hoe Libië - volgens jou tot zover - het enige land ter wereld zou kunnen zijn waar men geen straffen uitdeelt, en waar geen enkele mishandeling of marteling meer voorkomt, want daar ben ik helemaal voor.

o ja, en ik ben niet in de war met Nederland. ..wat ga jij kort door de bocht zeg!




> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.