Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
xx 
Def - 31.08.2009 10:26

Ja laten we elkaar nog meer wegzetten in een hoekje. Tjonge jonge, niet iedereen is direct met 'perfecte' politiek bezig...

Kijk eerder naar de mogelijkheden tot debat en ontwikkeling van ideeën?
ouderwets 
ja - 31.08.2009 12:02

Misschien een beetje ouderwets, maar de 'reaguurders' hierboven zouden kunnen overwegen om eerst even wat kennis op te doen (bijvoorbeeld: een boekje over de geschiedenis van het anarchisme lezen, of al was het alleen maar even op internet rondneuzen) voordat ze van de toren beginnen te blazen. Je hoeft er helemaal geen aanhanger van te zijn, maar religieus (of zelfs: christelijk) anarchisme kent een lange traditie en werd binnen de anarchistische beweging ook voor vol aangezien. Bart de Ligt was bijvoorbeeld in Nederland een theoreticus met internationaal aanzien.
Ni dieu 
Ni maitre - 31.08.2009 08:43

religieus anarchisme ? de staat verwerpen en god als allerhoogste ?
Wat een contradictio in terminis is dit wel niet , doet me denken aan 'the believer ' gaat over een joodse nazi ...
De vrije communist 
Dominee Grendaart - 31.08.2009 09:25

Fijn nummer 4 is al uit. Daar heb ik lang op zitten wachten. Staan er ook stukjes over de Here Jesus in?
Amen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.