Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Geen afzeiken 
Robert-Jan - 18.08.2009 20:00

NN, je bent wel erg grof gebekt. Omdat Respect voor Dieren op IndyMedia de akie had aangekondigd en nog niet hier had gemeld dat de demo is verboden heb ik het artikel uit de Limburgse krant hier geplaatst. Om mensen in kennis te stellen dat de demo is verboden!! That's it. Niks geen afzeiken, gewoon bezoekers van de site informeren. En welke NN ben je....er zijn er hier tientallen of iedere keer dezelfde zeikerd.
Copy/paste 
nn - 18.08.2009 22:53

het valt me op dat indymedia de laatste tijd vaak wordt gebruikt voor het copy/pasten van andere sites.

creeer zelf eens actie (er is zovaak commentaar op andere), maak zelf een nieuws bericht (er is vaak genoeg commentaar op de reguliere media), maar doe godverdomme eens iets anders dan vanuit je luie stoel copy/pasten
copy / paste 
NN - 18.08.2009 18:57

het valt me op dat indymedia de laatste tijd vaak wordt gebruikt voor het copy/pasten van andere sites.

creeer zelf eens actie (er is zovaak commentaar op andere), maak zelf een nieuws bericht (er is vaak genoeg commentaar op de reguliere media), maar doe godverdomme eens iets anders dan vanuit je luie stoel copy/pasten of anderen afzeiken.

zeiken op het systeem?? DIY!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.