| Pimmed | AIVD? - 23.06.2009 22:38
AIVD? O, over die tape van twee dieren (cq nertsen) bevrijders uit Harderwijk na de geslaagde pelsfok lobby; A: "Hij moet dood" B: "Dat kan je niet zeggen, man!" A: "ehh... monddood...,met plakband op zijn mond" => Subject werd daadwerkelijk door een directe kennis doodgeschoten. Kritiek op bepaalde reacties; perfekt. Maar ga niet hypocriet en schijnheilig zitten huilebalken. | vissen hebben geen gevoel | Wim Heitinga - 24.06.2009 00:43
Kom op mensen, niet zo sentimenteel. Vissen hebben geen gevoel. | paling in het groen | nn - 24.06.2009 10:26
Ingredienten Voor 4 Personen: - 600 gr paling (zo vers mogelijk!) - witte peper - zout - 2 takjes tijm - 1 blaadje laurier - 50 gr zuring (fijngehakt) - klein bosje kervel (fijngehakt) - 2 sjalotten (fijngehakt) - sap van een halve citroen - 3 eierdooiers - 30 gr boter - 2 dl witte wijn - enkel blaadjes salie, citroenmelisse en dragon (fijngehakt) Bereidingswijze Maak de palingen goed schoon en snij ze in moten van ca 4 cm. Smelt de boter, leg de stukken paling erbij, laat ze even bakken en voeg dan de sjalotten, tijm, laurier, zuring, kervel, salie, citroenmelisse en dragon toe. Laat alles enkele minuten fruiten. Giet de wijn erop en zoveel water tot alles net onder staat. Laat het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Klop in een schaal de eierdooiers los met het citroensap. Voeg er goed kloppend een klein beetje van het warme stoofvocht bij. Voeg er de paling met het kookvocht bij en breng op smaak met de witte peper en wat zout. Men kan paling in't groen warm eten, maar meestal verbruikt men dit gerecht koud, met brood en boter. Over Paling in't Groen Paling in't Groen is de grote specialiteit van de streek langs de Schelde tegenover Antwerpen. Een halve eeuw geleden lag vlak tegenover Antwerpen een landelijk dorpje aan de Schelde, Sint-Anneke, waar men op mooie zomerdagen in de buitenrestaurantjes aan het water, onder de lommer van de oude bomen, paling in't groen ging eten, met uitzicht op de stad en de ranke Lieve-Vrouwetoren. Het meest kenmerkend voor dit gerecht is de zuring, die tesamen met de citroen een typisch rins aroma geeft. De zuring kan in het kruidentuintje worden gekweekt. De wilde zuring is wat sterker en harder van smaak dan de gekweekte. Desnoods is de zuring te vervangen door spinazie, maar dan verliest men wel de authentieke smaak. | Neanderthalische heikneuter zonder gevoel | Stichting Pelsfuck - 24.06.2009 04:43
Kenmerk is dat vissen net zo goed zenuwen hebben die prikkels doorgeven. Wie heeft er hier geen gevoel? | profeten | dokter hond - 23.06.2009 16:05
heel erg allemaal, maar tis hier actie dit actie dat. Naast protest hebben we ook profeten nodig. Dat mis ik op Indy. En misschien moeten we ook eens de wereld NIET willen veranderen of alleen maar een klein beetje en accepteren dat we in de boze eeuw van satan leven. Zo goed en zo kwaad moeten we dan maar roeien met de riemen die we hebben. De hippieformule heeft in elk geval niet gewerkt. | Onbenul | Foei! - 24.06.2009 10:50
Niet alleen hebben we met een terrorist te maken die bevelen wenst te geven hoe 'klanten' de entlösers dienen te belonen voor hun misdaden... Ook is de combinatie van viseiwitten met nitraatrijke groentes (spinazie,biet bijv.) uit den boze, volgens een richtlijn van het Ministerie van Volksgezondheid. Daardoor is namelijk de kans groot dat er ontoelaatbare hoeveelheden kankerverwekkende nitrosamines worden gevormd. | movie! | sniff - 23.06.2009 17:52
Wow, te gekke film; lekker gekomme... | Hallo | Ik - 25.06.2009 10:34
Iemand heeft weer de GeenStijl-achterdeur open laten staan! Redactie: effe opletten! | |
|