Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
fuck politics 
froukje - 19.05.2009 19:36

het is een schande dat de leerling op het examen wordt lastig gevallen met citaten van welke partij dan ook! dus ik teken dit waanzin initiatief niet. (overigens hulde voor dit sterke staaltje van vervorming van de werkelijkheid door deze oud-leerling, je kan zo communicatiemedewerker worden van een politieke partij :-)
Als nu geen van de teksten negatief is 
Robert - 19.05.2009 23:30

Het is de o zo kritische leerling blijkbaar nog niet opgevallen dat de makers van de antwoorden vinden dat er minstens 1 negatief bij moet zitten.

Wat als je nu een examenkandidaat bent die het met de 4 fragmenten eens is. Oud leerling, niet iedereen vind het normaal dat mensen een levenlang in een uitkering gedumpt worden en al in hun tienerjaren afgeschreven worden, het schikbarend aantal wajongers bijvoorbeeld. Als je dat positief vindt, prima, maar hopelijk kom je dan nergens in een overheidsunctie terecht.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.