Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
harm-jan 
nn - 17.05.2009 17:56

Libby schrijft: "Nieuwswaarde, het ravageartikel kwam enige maanden na het originele eerstehandsverhaal en meer dan 6 maanden na het incident waarop het betrekking heeft. Fijn van en voor Ravage dat ze Jochem gingen interviewen, fijn ook voor Jochem dat hij er nog eens over kon praten, maar het was op dat moment echt geen nieuws meer."

Fijn dat je het bewuste artikel niet gelezen hebt, want dan had je kunnen weten dat ook Harm-Jan, die eveneens is afgetuigd, aan het woord kwam. Voor de eerste keer sinds het voorval in de straat. Ook geen 'nieuws' zeker?
 http://www.ravagedigitaal.org/2009/18/artikel.php



Snap niet 
iemand - 17.05.2009 20:32

Ik snap niet dat jullie vermoeien door een discussie aan te gaan met de wilders aanhanger Alex van de Veen. Het is toch duidelijk dat die gozer alleen maar wil fokken opdat hij op die webstek van hem ranzige stukjes kan schrijven. Hebben jullie dat artikel van hem niet gelezen waarin hij het opneemt voor de bekende nazi Tim Mudde?
Jankerd 
NN - 17.05.2009 16:26

Alex, je gedraagt je als een klein kind. Als jij zo graag een discussie wilt, dan moet je je melden bij de organisatie van de PL en je wensen voorleggen. Dat lijkt me nuttiger dan hier je zoveelste jankverhaal neer te plempen.

columbine? 
nn - 17.05.2009 19:02

en wie neemt deze kritiek serieus als men daar een foto van de slachtpartij op columbine highschool bijzet?
hoe verschrikkelijk ook, een zware mishandeling door incapabele opgefokte vrijwilligers van dronken agresieve bezoekers van een kraakkroegje is wel wat anders dan een goed voorbereide massamoord door je middelbare school aan puin te schieten.

gadver wat een riooljournalistiek weer....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.