Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
daar? 
molli - 26.03.2009 04:29

Molli? Dat is de plek waar je geen benefiet voor Y****** mag houden?


.... 
antifa - 26.03.2009 10:48

Kan deze stookpost weg en daarna de mijne ook.

De Molli is voor de molli-crew nog steeds een geschikte plek om benefieten te organiseren ook voor Y******. Dat bewuste benefiet was noch verboden, gecanceld of iets dergelijks door het collectief. Alleen de tendentieuze flyer schoot bij de mensen in het verkeerde keelgat, aangezien de sfeer vekondigt in de flyer niet die van het collectief was en de makers van die flyer zo via een omweg het collectief een bepaald standpunt en dus stellingname in de strot probeerde te douwen.
Dat tijdens deze discussie dan maar door een van de organisatoren de hele stekker uit het benefiet wordt getrokken, is de keuze van de organisatoren geweest, en niet de wens van het collectief! Daarbij veel mensen in onzekerheid latend of alles wel door zou gaan, er ondertussen nieuw posters waren gemaakt etc.
De molli was is nog steeds een plek waar mensen benefieten ook voor Y***** kunnen houden.

(ps. voor het geval mensen Y***** te zijner tijd zelf erbij willen uitnodigen, dat kan weer niet in de molli, want hij heeft zelf nog steeds een barverbod vanwege agressief gedrag naar bezoekers en barpersoneel toe)
geen benefietjes voor crackjunks 
xxx - 26.03.2009 05:38

ik kan best begrijpen dat de molli yoghurt heroine verslaving niet wilt bekostigen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.