Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Perfect! 
Ragnarok - 10.02.2009 01:37

Goed, ik hoop dat dit uitschot lang achter tralies mag wegrotten!
desinformatie 
/// - 11.02.2009 01:09

spijtig genoeg worden de oceanen en hun ecosystemen ook elke dag vervuild en bedreigt door oa. schepen die hun brandstof in zee lozen en de visvangst die ervoor zorgt dat korraal riffen om zeep gaan hetgeen vrij drastische gevolgen voor de atmosfeer kan hebben(om nog maar te zwijgen over de overbevissing) . Dus ik weet niet hoor maar geef mij maar mooie natuur en zeeën vol leven ipv een dode zee vol algen en land vol fabrieken...
uitschot? 
NN - 10.02.2009 08:59

dit ''uitschot'' komt tenminste op voor de planeet in plaats van maar negatieve berichtjes te typen vanachter een computer!

ik vind het goede acties en vind het erg jammer dat ze nu vast zit..
support our eco-troops!
Martijn 
Mars - 10.02.2009 22:22

"hoe denk jij in hemelsnaam te kunnen overleven als er geen bossen meer zijn? "

Nou gewoon, zoals we dat altijd al deden : Door fotosynthese. 80 % door algen in de oceaan, en de rest door fytoplankton. Of hebben die organismen ook al een politieke voorkeur? Je leest teveel milieudefensie blaadjes.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.