Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Anti-Fascistische Actie 
kuthoofd - 08.02.2009 20:01

Wie zijn er nu de fascisten? De domme kaalhoofden die met een soort van rebellenjongensclubje willen samenzweren in een zaaltje, of degenen die mensen met een ongewenste mening het zwijgen op willen leggen?
Blokkade? 
Tim - 09.02.2009 14:59

Een blokkade is een aktie waarbij bezoekers gehinderd worden een bijeenkomst te bezoeken of de bijeenkomst beëindigd wordt. Als je komt terwijl de bijeenkomst allang bezig is en je door de politie in je bus terug naar Amsterdam wordt gestuurd terwijl de bijeenkomst gewoon doorgaat heet dat een .... afgang ;o)
Zaaleigenaar 
NaNa - 09.02.2009 19:59

Tim? Tim Mudde toevallig? Anyway, de zaal waar de bijeenkomst plaatsvond overweegt om als gevolg van de AFA-actie in de toekomst geen zaal meer te verhuren aan Voorpost. Zo zie je maar, er leiden meerdere wegen naar Rome (-:
duidelijk toch? 
NN - 08.02.2009 20:32

lijkt me duidelijk..
de fascisten zijn toch zeker ''De domme kaalhoofden die met een soort van rebellenjongensclubje willen samenzweren in een zaaltje'' ;)

nooit meer fascisme!
nazis raus!
Naam 
Fikkie - 09.02.2009 20:56

Er zijn meer hondjes die Fikkie heten.

com 
Delftenaar - 09.02.2009 19:11

Tim, ga de volgende keer mee of hou je kop. Het is zo makkelijke zeiken van achter je toetsenbord.

Grt Antifa Delft
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.