Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Dit is geen moslim-bashing 
XXX - 19.01.2009 12:17

Sorry hoor, maar ik lees nergens in het berichtje het woord "moslim" of "islam" of wat dan ook. Waarom zou deze berichtgeving dan mossim-bashing zijn? Er is dan ook geen enkele reden om dit bericht te verwijderen. Of zijn Gerard en Che-Fan soms antisemieten?
Racities 
Gerard - 19.01.2009 02:42

Kan deze neo-wilderiaanse anti moslim propaganda weg?
leuk geprobeerd 
nn - 19.01.2009 04:42

hmmm... waarom bekruipt mij het gevoel dat het commentaar hierboven afkomstig is van een neoWilderiaanse moslim-basher die graag reklame wil maken voor zijn/haar eigen positie...?
Niemand die de hetze tegen moslims afwijst, kan voor anti-semitisme zijn.
Bovenstaande is een mislukte imitatie van het bezwaar dat sommigen terecht maken, namelijk dat beschuldigingen van anti-semitisme en anti-zionisme door elkaar worden gehaald. Of dat het anti-semitisme van een kleine groep moslims gebruikt wordt om alle moslims zwart te maken.
Daar is in dit geval geen sprake van.

Bekladding en brandstichting van joodse panden is netzo fout als dat bij moskeeen gebeurt.
NN 
Een Anarchist - 19.01.2009 12:18

Wat een onzin, brandstichting in Synagoges is compleet gestoord. Alsof alle Joden wat met Israel van doen hebben. De veronderstelling alleen al is je reinste generalisatie en discriminatie. Je kan anti-zionist zijn en solidair met palestina zonder dit soort antisemitische gezeur goed te keuren. Kunnen namelijk net zo goed een stel NSAers of andere fasjos zijn die dit doen.
Zionistisch gelul 
Che Fan - 19.01.2009 12:04

Dit bericht is puur bedoeld als moslimbashing, deleten aub.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.