Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ga eens wat doen ipv zeiken 
jamal - 02.01.2009 20:13

Als al die lui die aan de zijlijn staan te zeiken over demonstraties waar ook mensen zijn die sympathiseren met Hamas of Khomeini, zelf met zijn duizenden deel zouden nemen, zouden die demonstaties er heel anders uitzien.
Bovendien, als al die nette liberalen en puriteinse ultra-linkse (lees sektarische) luitjes opzouden staan voor de Palestijnen, dan zouden ze niet naar Hamas hoeven te kijken om verzet te bieden tegen de Israelische bezetting.

1.000 volgens de radio 
nn - 31.12.2008 18:04

Het Radio-1 journaal sprak zojuist van ca. 1.000 demonstranten.

Hoe dan ook. Veel mensen!

2000....? 
leren tellen - 31.12.2008 17:23


Enkele honderden mensen hebben woensdag gedemonstreerd in Den Haag tegen de Israëlische bombardementen op de Gazastrook. De tocht voerde onder meer langs de Tweede Kamer en de Amerikaanse en de Israëlische ambassade. Volgens de politie is de tocht rustig verlopen. (bron: ANP)
demonstreren op sjabbat = heel erg dom 
nn - 03.01.2009 15:46

Het zou wel helpen om in dat geval de demonstratie niet op sjabbat te organiseren. Sukkels.

Website: http://nl.wikipedia.org/wiki/Sabbat_(jodendom)
 
militarisme 
nn - 31.12.2008 18:29

dus wordt er met deze demo opgeroepen meer militairen te sturen om de ''orde te handhaven''? de meeste fouten aldaar komen juist door het aanwezige militarisme..
Om je rot te ergeren... 
rotje - 02.01.2009 18:43




Van vredesprotesten is dezer dagen in het Westen nauwelijks sprake. Het zijn georkestreerde (heimelijke) pro-Hamas-Hezbollah bijeenkomsten, fossiele restanten uit de vorige eeuw. Waar altijd weer dezelfde grijze communistische en islamitische koppen achter steken, die een horde hangjongeren weten op te zwepen tot het begaan van ultra-rechtse daden. En waarmee een indrukwekkend potentieel - burgers die zowel het Israëlische als Palestijnse geweld afkeuren – wordt buitengesloten. De vrede komt niet naderbij.

Lees dit commentaar verder in Toestand (Ravage):
 http://www.ravagedigitaal.org/2009/t01/toestand.php


academische titel op afstand behaald ofzo? 
10 voor hoofdrekenen - 31.12.2008 19:18

Aanwezigen hebben me gezegd dat er wel degelijk 2000 mensen waren zo niet meer! En voor aantallen hoef je de media niet te vertrouwen!
betogers steunen hamas 
fre - 31.12.2008 20:26

de initiatiefnemers van betoging van aanstaande zaterdag - palestina komitee en internationale socialisten - nemen geen standpunt in omtrent de fundamentalistische terreurgroep Hamas. Reden voor mij om niet deel te nemen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.