Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Tja 
Henk - 10.10.2008 09:39

Ik snap jullie bezwaren maar bekijk het eens van een andere kant:

Ter vergelijking: de staat is/was ook fout maar niet fout genoeg om hele generaties aktievoerders van een basisinkomen te voorzien. Pragmatisch? Misschien. Praktisch? Zeker.

De genoemde Wbv's en het buro Bloedplaatsen zijn ook 'fout'. Maar niet fout genoeg om ze een boekje te laten schokken dat het hen enkel moeilijker maakt om te ontruimen op brandveiligheid. Pragmatisch? Misschien. Praktisch? Zeker.
ezel 
krullie - 11.10.2008 22:11

muggenzifters zijn jullie
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.