Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
?  
Frits - 09.10.2008 17:35

Hoe wil je een huiszoeking doen bij iemand die zijn id.kaart niet bij heeft? Je hebt zo'n ding niet bij zodat ze niet weten wie je bent en waar je woont..?
nn 
nn - 10.10.2008 16:04

Masquerade!
Kartonnen dozen brigade!
Maskers!
Bivaks in allerlei kleuren!
Skibrillen ;)


1984 
George Orwell - 10.10.2008 15:50




...
Gemaskerd bal. 
Raoul - 10.10.2008 14:58

Gezien de locatie en gezien de huidige wetgeving mogen we morgen allemaal preventief binnenste-buiten gekeerd worden. Dus misschien is het ook goed als we nog wat meer een punt maken door zoveel mogelijk gemaskerd te worden.

Voor de minder creatieven onder ons; neem een doos knip tenminste twee kijkgaten en zet hem op.

Ik zie u allen op het gemaskerde bal.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.