Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
artikel 
Ruub - 06.10.2008 19:17

Beste NN,

Jij hoort kennelijk bij een aantal mensen die een probleem heeft met de hoeveelheid postings.

In het begin van het organiseren is er inderdaad drie keer gepost terwijl dit niet nodig was. Hiervoor is excuus aangeboden en bij deze nog een keer.

Het aantal dat jij hanteert is ver verwijderd van de werkelijkheid en komt erg onredelijk over. Ik snap ook niet echt je punt, als je artikel 140 in de headline ziet staan ben je namelijk niet verplicht om het artikel(tje) te lezen. De aanvulling die jij doet kost meer tijd om toe te voegen dan om alle tot nu toe geposte postings te lezen.
Verder heeft iedere oproep aanmeldingen gegenereerd en was het kennelijk niet zinloos, zoals jij insinueert.

Mocht je nog inhoudelijke argumentatie bezitten voor dit 'topic' dan verwijs ik je hierbij naar  artikel140@gmail.com . Stuur daar je verhaal heen, dan kunnen wij eens kijken of je een echt een punt hebt en of wij er iets aan kunnen doen.

Als je aan deze oproep geen gehoor geeft neem ik aan dat dit punt is afgedaan.

Met een vriendelijke groet,

Ruub

Tja 
nn - 06.10.2008 10:13

"... en bezinnen ons nog op andere mogelijkheden. Dat zal helaas niet vandaag zijn. We zullen hier nog op terug komen":

Ik hoop toch niet dat er dan weer 20 (oh wacht, volgens mij zijn het er al veel meer) indymedia berichten nodig zijn voor een voetbalwedstrijd???


Oja, roep bij deze iedereen op die iets organiseert om net zo vaak te posten als deze mensen.. Tis kennelijk toegestaan, hun berichten worden zelfs nog gepromoot!
Lekker belangrijk 
Kuifje - 06.10.2008 12:33

Waar maak je je druk om!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.