Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Hoeveel is genoeg? 
Steff - 03.10.2008 17:11

Ik zou graag eens een inventarisatie willen zien van de ongelukken van de afgelopen 2 jaar. De reden van de ongelukken. Want als je kijkt naar de bergsport, ligt het quota ongelukken op zo'n redelijke kleine groep vrij hoog en diegene (buiten dit ongeval om), waren ze allemaal bijna onnodig, door de nodige educatie en veiligheids intructies
hippie valt uit boom 
x - 03.10.2008 14:27

meer op spitsnieuws

Website: http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2008/10/hippie_valt_uit_boom.html
 
Persmuskieten 
razende reporter - 03.10.2008 19:27

Ja hoor, de godganse tijd doet GroenFront alle moeite om de aandacht van de media te krijgen, maar als journalisten aanwezig zijn bij een ongeluk in het actiekamp zijn het ineens 'persmuskieten' die onjuiste feiten verspreiden. Wel, indien er onjuiste feiten worden verspreid, is het de taak van de persgroep van GF om deze te herstellen. Verder niet zeuren over privacy, wat een onzin.
geheim 
nn - 03.10.2008 16:53

"het is dus eerst zaak om de feiten op een rijtje te zetten voor die (foutief) naar buiten worden gebracht"
dat moet in drie dagen toch wel lukken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.