Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
makkelijk 
soli - 01.10.2008 20:35

Makkelijk praten Kees, met het laten instorten van het systeem. Maar dat is nu geen realistische optie. Besef je welke gevolgen dat kan hebben? Er is niks wat die klap op kan vangen, en zal zeer waarschijnlijk leiden tot allerlei extremismen. In extreme situaties kiezen mensen voor extreme oplossingen, en dat zal niet jouw ideale linkse wereld worden, maar een levende hel voor de meesten, een strijd van allen tegen allen. Want wie is bereidt om al zijn luxe op te geven?
We hebben in Rusland gezien wat er kan gebeuren als een systeem ineen klapt. Ik denk niet dat mensen er daar op vooruit zijn gegaan.

... 
Hayduke - 02.10.2008 00:27

Mooi overzicht bedankt daarvoor! En voor de bovenstaande reacte: hij geeft geen mening in het artikel, hij belicht het probleem van meerdere kanten.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.