Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Pussyass-biatches?! 
Autonoom - 20.03.2008 10:20

Wat een leuke hiphop-termen joh!

Laten we als anti-fascisten elkaar gewoon helpen. De een is voor directe aktie, de ander voor indirecte aktie. Kudoos to everyone. Als we het racistisch tuig maar van de straten krijgen. De ene keer met een schop, de andere keer met het plaatsen van beschamende foto's of iets dergelijks.

Iedereen eerst naar het radicale blok bij het Dokwerkersmonument in A'dam om te laten horen aan de NBK-lutsers dat alle politici smerige racisten zijn en dan lekker na-punken in Utreg.

Anti Fascist Action!!!
goed lezen! 
pussy ass biatch - 20.03.2008 16:23

Voor wie de aanvulling in de ruis niet goed begrijpt:

Daar staat niet uitgelegd, dat mensen die tegen fysiek ingrijpen zijn, zich niet met recht en rede antifascist kunnen noemen.

Wat daar wel staat is een waarschuwing voor diegenen die dat kleine stukje recente geschiedenis niet hebben meegemaakt, nl. het feit dat de voormalige afa utreg groep WEL dacht te kunnen zeggen dat mensen die vóór fysiek ingrijpen zijn, GEEN oprechte antifascisten zijn.

Inderdaad, ieder zijn methode en strategie, en alleen in respect voor elkaar daarin, kan onze overwinning liggen.
Maar door nazi's met wat tanden in de ochtendpoep beterschap te wensen verraad je iedereen die willekeurig wanneer ook in de geschiedenis, slachtoffer van extreem rechts geweld is geweest.

Lekkere punk term trouwens ook: "na-punken"
Lekker ruig!
onzin 
als - 20.03.2008 21:46

als je niet weet waar je het over hebt, laat je er dan ook niet over uit.
Voorpunken 
Autonoom - 20.03.2008 11:12

Stom, stom....we gaan voorpunken in Utreg. Vrijdag 21 maartAFA-Utreg benefiet en dan de volgende dag naar Amsterdam.

Zucht...anarcho's he...

Niet teveel zuipen trouwens vrijdag anders is een demo lopen in de regen best moeilijk. En laten we hopen dat alle punks met stoere AFA en Gegen Nazi-patches die vrijdag muziek komen luisteren ook aktief de straat op gaan. Aan fashion anti-fa's heeft echt niemand wat.

Fight fascism!!!
nog een keer 
proberen - 19.03.2008 22:22

Nou snap ik heel goed dat indymedia geen discussie site is, en dat daarom mijn aanvulling, met daarin kritiek op de vorige afa-utrecht, is verwijderd, toch denk ik dat mensen het recht hebben de reden van de vorige opheffing te kennen. En dan denk ik vooral aan het jonger volk onder ons.
Afa utreg kon het niet zo goed hebben dat er mensen op eigen titel "fysiek ingrijpen" bij het zien van wat nazi's.
Afa utreg heeft de nazi's een oprecht beterschap gewenst, om zichzelf daarna op te heffen.
1-Hoe haal je het in je hoofd, al ben je het 100 % niet eens met fysiek ingrijpen, om nazi's beterschap te wensen?
2-Waarom zou je jezelf, na een actie van "zelfstandigen" waar je niet achter staat, maar die ook niet uit jouw naam gedaan is, opheffen?

abacadabra. En dus reden genoeg, niet dat ik via internet antwoord belief hoor, maak je niet druk, om te vragen; betreft het hier dezelfde pussy-ass biatches, of gloort er daadwerkelijk iets nieuws aan de horizon.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.