Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
In Venlo demonstreren? 
stop de haat! - 12.03.2008 14:54

Drie Venlonaren met de achternaam Wilders hebben bij de politie aangifte gedaan wegens doodsbedreigingen per brief. De briefschrijver eist dat de ontvangers er alles aan doen om het uitkomen van de film Fitna van Geert Wilders te voorkomen.

"Wij doen een beroep op uw bloedband", leest een slachtoffer in actualiteitenprogramma EénVandaag voor. Daarna volgt de bedreiging als de ontvanger van de brief er niet in slaagt het uitkomen van de film Fitna van PVV-politicus Geert Wilders tegen te houden. "Mocht u dat niet doen, dan zal na de eerste dode die zal vallen na het uitkomen van de film, één van u, één van uw kinderen, één van uw kleinkinderen worden gedood."
Nix SP 
nbk - 12.03.2008 15:25

Kan deze onzin hierboven weggehaald worden. De site www.watwilwilders.nl heeft niets met de SP of zijn kamerleden te maken. Met geen enkele partij trouwens.
geen racisme 
rene - 12.03.2008 14:21

Met stevige kritiek op de radicale islam ben je geen 'racist' oelewapper! Overigens is de site watwilwilder.nl in handen van F. Barshid van de SP, wat doet deze partijpropaganda op Indymedia?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.