Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
vraagje 
vrager - 03.01.2008 10:39

Politie staat of controle staat. Volgens mij zijn dit twee verschillende zaken, en wordt de eerste gekenmerkt door onder andere een stevige straatterreur.
Nou weet ik ook dat politie in Nederland tekeer kan gaan, en dat er systematische discriminatoire acties tegen niet-kaaskoppen plaatsvinden.

Maar is er werkelijk sprake van onderdrukkende straatterreur? In vergelijking met een boel andere landen, die wellicht beter uit de test komen dan Nederland, omdat zij minder controle gekte kennen?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.