Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Cuba 
xxx - 08.11.2007 11:11

Dus omdat het in Cuba volgens jou erger is moeten mensen hier maar niet klagen? Beetje bekrompen visie, vind je niet? Als jij trek hebt in een boterham ga ik jou toch ook niet het recht ontzeggen om een boterham te eten omdat er kinderen in Afrika sterven aan de honger.

Dat het ergens anders veel erger kan zijn betekent niet dat er hier geen sprake kan zijn van het feit dat de machthebbers in nederland ervoor zorgen dat de grenzen van het toelaatbare worden opgezocht, zo niet worden overschreden.
.. 
.. - 08.11.2007 10:41

boehoe huilie huilie doen....

snif...

wees maar blij dat je niet in Cuba zit.. ofzo.. domme doos
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.