Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Jammer, die 'aliens' op de foto's 
Ron - 04.08.2007 22:18

Waarom toch altijd de gezichten weggegomd, alsof de AFA-aanhang alleen maar uit verkapte 'aliens' bestaat? Waar zijn ze bang voor, toch niet om door Kusters en consorten 'herkend' te worden? De demo was legaal. Je moet je niet verbergen, dat maakt je als organisatie wel erg zwak en ongeloofwaardig en 'gewone' mensen zullen er iets verkeerds achter zoeken: 'ach, die kids zullen wel iets te verbergen hebben'.... Gewoon eens normale foto's plaatsen.....dit schiet niet op. Een zwart balkje zou beter zijn toch, want ook die vergelijking kunnen 'gewone' mensen gaan maken...
AFA demo 
D. - 14.08.2007 18:38

Jammer dat ik er niet was!
Ziet er wel erg goed uit.
Wanneer is er weer een demo?
Hopelijk snel, want dan zal ik er zijn.

toen niet, nu niet.. nooit meer facisme!
Link 
linkie - 04.08.2007 18:51

Link naar 'de pers' met berichtje over demo vandaag met daaronder een erg vermakelijk 'you tube' filmpje:

 http://www.depers.nl/binnenland/88965/Rustige-demonstraties-in-Den-Haag.html

Website: http://www.depers.nl/binnenland/88965/Rustige-demonstraties-in-Den-Haag.html
 
Trouw 
Linkert - 05.08.2007 00:38

Geen confrontatie bij demonstraties Den Haag
(Novum) - De demonstraties van de Nederlandse Volksunie (NVU) en de Anti-Fascistische Actie (AFA) die vanmiddag gelijktijdig in Den Haag plaatsvonden, zijn rustig verlopen. Beide partijen hebben zich 'keurig aan de gescheiden routes gehouden en er hebben zich geen ongeregeldheden voorgedaan', meldt de politie.

De extreemrechtse NVU voerde 'uit solidariteit met Iran actie tegen het Amerikaans imperialisme', zo stelt de unie op haar website. De AFA-demonstratie was een reactie op de samenkomst van de NVU. De extreemlinkse organisatie wilde de actie van de Volksunie niet geruisloos laten passeren en riep dan ook op 'tot een breed en krachtig protest tegen fascisme en ter nagedachtenis van alle slachtoffers'.

Beide organisaties hebben vooraf toestemming gekregen van de gemeente om te demonstreren, maar moesten zich wel houden aan een bepaalde route zodat zij elkaar niet zouden treffen. Agenten begeleidden beide groepen.

De gemeente Den Haag wilde de demonstratie van de NVU alleen toestaan als deelnemers bepaalde symbolen niet zouden dragen, waaronder het Keltisch kruis. Dit heeft de NVU met succes aangevochten. De bestuursrechter in Den Haag oordeelde vrijdag dat het Keltisch kruis op vlaggen mag staan, onder voorwaarde dat er verder geen tekst of opschrift bij staat.

Het is nog niet duidelijk hoeveel demonstranten vandaag op de been waren. Bij eerdere optochten ging het om maximaal enkele tientallen deelnemers. Beide organisaties waren zaterdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

 http://www.nu.nl/news/1183337/14/Geen_confrontatie_bij_demonstraties_Den_Haag.html
om de grote clown te quoten 
nn - 04.08.2007 19:44

kusters onlangs op forumstront:

“De NVU is goed voor 1 t/m 3 kamerzetels in de komende 10 jaar en een aantal gemeenteraad en provinciale staten zetels.”

tuurlijk jongen met je 25 leden en iets meer demonstranten dankzij je import duitsers... komt helemaal goed.
consiquent 
nn - 04.08.2007 19:22

twee weken terug blaast kusters zijn demo af omdat hij door de AFA demo niet naar de amerikaanse ambasade mag...

vandaag mag kuster vanwege de AFA demo niet naar de amerikaanse ambasade en..... laat demo doorgaan.

heerlijk logisch die nazi's....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.