Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Prioriteit 
pipo - 03.08.2007 13:36

De AFA glijdt af. Bestrijdt het gedachtengoed van de NVU, ipv de aandacht te verleggen naar het persoonlijke gedrag van Kusters. Dat is namelijk helemaal niet interessant of nuttig.
AFA voorkeur voor groepen 
MM - 04.08.2007 00:45

Gezien de inmiddels ruispagina discussie van welke extreem-rechtse groepen prioriteit behoeven; men heeft het hier vooral over jodenhaters. Het andere wellicht grotere deel van extreem-rechts (pro-Zionistisch & anti-Moslem) hoor ik AFA weinig of niet over.
afa richt zich niet alleen op de NVU 
tim - 03.08.2007 17:43

even voor de mensen die denken dat AFA zich alleen op de NVU richt: dat is niet het geval. AFA richt zich ook op andere partijen en andere groepen, het gevaar schuilt zich natuurlijk ook in groepen met parlementaire ambities zoals de NVU en de NVB (en voorheen de NA en nieuw rechts doet ook weinig meer) maar AFA heeft natuurlijk geen blinde vlek voor de extreem rechtse actiegroepen dus als mensen denken dat AFA niets tegen andere groepen dan de NVU onderneemt dan klopt dat niet. Anderhalf jaar geleden is bijvoorbeeld actie gevoerd tegen een SS-herdenking door Blood & Honour in Ysselsteyn. Maar is dit nu een goede discussie om te voeren? Misschien wel, misschien niet maar naar mijn mening is dit niet de goede plek.
Kusters Flutsers 
Paul - 03.08.2007 11:25

Wie is er nou geinteresseerd in wat die Kusters uitspookt? Het is een volstrekt onbeduidend figuur.

De "achterban" van Kusters bestaat uit anderhalve man en en paardekop. Een stuk of 20 Nederlanders en voor de rest Duitsers.

Beter kan AFA zich richten op Blood & Honour en andere creeps die nog een aanslag kunnen gaan plegen (met mogelijk tientallen doden als gevolg) en de persoon Kusters niet de aandacht geven waar hij op geilt.

Dus wel tegen de demo zijn (want daar komen die creeps op af) maar verder geen aandacht besteden aan de NVU en diens opperpipo.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.