Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Belachelijk 
Defiance - 26.07.2007 10:37

Wat een achterlijk land is dit toch zeg. En ook die termen waar tegenwoordig willens en wetens mee gesmeten word zonder dat men zich ook maar enigzins beseft wat voor een impact dat soort dingen kunnen hebben.

"Een agressieve cel" ... dat verwijst gewoon naar alsof je gewoon een of andere terroristische organisatie bent die aanslagen pleegt met het doel om mensen te vermoorden ofzo?!

En dan als tweede, zelfs een radicale groep als de ALF zou niet mogen worde bestempeld als een terroristische organisatie. Het valt niet onder die specificatie en het is alleen maar populistisch gepeupel en zieltjes-winnerij als mensen dit wel zo noemen. BAh!

Over Bite-Back, sterkte met jullie strijd! De telegraaf is overigens een krant die al langer niet meer te vertrouwen is en neemt ook steeds meer het imago aan van bladen als de Privé: weinig nieuws, veel kolder.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.