Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Langs elkaar heen 
Zwolle - 11.07.2007 19:42

OK, AFA-Den Haag. Onze postings zijn langs elkaar heen gegaan.
tuintjes 
nn - 11.07.2007 22:09

Stel kusters probeert ons om de tuin te leiden, als we gewoon naar den haag gaan en een goede demo tegen extreem rechts houden (of de NVU nou ok in den haag demonstreert of niet) dan hebben we sowieso een goede demo en dan hoeven we ons ook niet af te laten leiden door clown kusters. Ik denk echter niet dat hij ons om te tuin probeert te leiden, ik denk dat hij nu heel hard bezig is om alles wat krom is weer recht te zetten en om zo min mogelijk gezichtsverlies te leiden. (misschien door toch weer wel naar den haag te gaan) het wordt in ieder geval een amusante soap: soap kusters
nn - 13.07.2007 19:16

constant custard is nog een beetje creatief met "waarom" afa-den haag eerder kon zijn met hun vergunning. Misschien kunnen jullie nog even uit de doeken doen voor de hier mee lezende nazi's hoe het een en ander gegelopen is.

Website: http://constantkusters.com
 
hersenkronkels 
nn - 12.07.2007 08:07

ik geef toe, het is leuk om de gedachtegangen van deze zet van kusters proberen te achterhalen maar ja er komt gewoon geen NVU demo. Dus we kunnen nu wel verder gaan speculeren maar dan voelt kusters zich alleen gevleid en gat hij zichzelf uiteindelijk wijsmaken dat dit een goede zet van hem was. We houden vrijdag gewoon een goede demonstratie tegen racisme, tegen fascisme en tegen extreem recht.

Tot Zaterdag!!!
jaja 
nn - 11.07.2007 17:50

kan hier nergens anders iets over vinden, verklaar je nader
Politie belt echt niet met AFA 
Paul - 11.07.2007 21:49

Iemand heeft hier gepost dat iemand van de politie AFA Den Haag heeft gebeld met de mededeling dat de NVU niet mag demonstreren. Beetje erg raar. Dat is geen taak van de politie lijkt mij. Blijft allemaal heel vaag en persoonlijk blijf ik ervan uitgaan dat Kusters iedereen een loer draait in de hoop dat AFA afziet van haar demo zodat de NVU ongehinderd kan marcheren. Kortom, laten er er vanuit gaan dat de NVU gewoon zaterdag gaat demonstreren in Den Haag. Denk ook aan het feit dat Kusters veelal alleen uit is op publiciteit en dat krijgt hij alleen als hij mag demonstreren. Ondertussen geniet hij van alle berichten op IndyMedia.
De grootste grap komt van de nazi's zelf 
Ik lig dubbel - 14.07.2007 00:26

Stormfront lezen is nu dubbel zo komisch.

Probeerde Kusters eerst nog de boel bij elkaar te liegen door te zeggen dat het bericht van hun afgelaste demo "een poging van de AFA was om de boel in het honderd te laten lopen", nu valt hij toch flink door de mand. Vervolgens probeert hij zijn eigen gezicht te redden;

"De AFA had 2 dagen eerder de aanvraag ingediend.

Ze hadden de oproep gelezen in het partijblad, daar stond dan wel geen vermelding van stad in maar ze gingen ervan uit dat wij net als vorig jaar weer naar Den Haag zouden gaan."

De grapjas. Hij is gewoon zo stom geweest om zelf op de NVU-site zijn demo aan te kondigen (plus route!) vóordat hij een vergunning had aangevraagd. Niks geen gok van AFA, gewoon weer de zoveelste domme actie van Clown Kusters.

Nu proberen ze hun eigen verlies op de volgende manier in hun voordeel te draaien door te steleln dat wij nu "tegen niks"demonstreren... een slechtere poging om hun eigen verlies te verbloemen kan je je bijna niet voorstellen! Eens te meer maakt Kusters zichzelf compleet belachelijk.

Aan de fasjo's die meelezen: zien jullie nu zelf niet in wat een enorme loser Kusters is of zijn jullie echt zo dom?

Ondertussen lig ik hier dubbel!





Onprofessioneel van CK, goed gedaan door AFA 
Alwin Walther - 14.07.2007 08:52

Aller eerst wil ik AFA Den Haag complimenteren met hun demo en hun organisatie voorafgaand, 5000 flyers verspreid, 2000 A3 posters (fullcolor) opgehangen en op meerdere plekken in de Haagse binnenstad met spandoeken staan om op te roepen om te demonstreren, hiermee spreekt AFA ook de gewone burgers aan, en is de kans dus groot dat het niet alleen een clubje alternatieve jongeren is. AFA rekent op 200 man, en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik vandaag ook vanh arte hoop dat AFA deze aantallen krijgt (wel mag duidelijk wezen dat mijn wereldbeschouwing een totaal andere is!!!).

Wellicht is deze reactie ook wat aan de late kant, doch: Zoals ik hier al eerder las; de laatkomers die niet op de hoogte zijn gesteld door noch de NVU, noch CK, laat hen gaan. De waarschijnlijke overmacht van AFA is geen eerlijke partij voor tien man wat afreist naar de ''NVU demo''.

Daarom (Autonome) AFA: Laat hen lopen en wacht tot de demo wordt ingehaald. Straatvechten zijn wij zeker voor in (blok tegen blok), maar het moet geen oneerlijke partij worden. Met 100 man 10 gasten in elkaar beuken is natuurlijk oneervol en laag. Hetzelfde geldt voor onze kant, dat moet natuurlijk duidelijk wezen (met 100 man 10 van jullie in elkaar slaan is ook oneervol en laag).

Het klinkt wellicht raar uit mijn mond, maar veel sucses met jullie demo en laat je niet kisten door de systeempolitie.

Hopelijk tot de volgende demonstratie!,
Alwin Walther
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.