Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
bevlogenheid 
MM - 13.06.2007 21:02

Helaas is het vaak zo met activisme dat mensen die hart voor de zaak hebben, dat veelal doen uit een bevlogenheid door iets enigzins vergelijkbaars wat ze zelf of in hun omgeving hebben meegmaakt. En daardoor erg rechtlijnig zijn en soms moeilijk kunnen relativeren of zich in andere al dan niet 'gewone' mensen te verplaatsen.

Dat heeft dan veelal ook traumatische aspecten, wat ideëel werk helaas wel eens beinvloed. Een voorbeeldje was dat er wel eens leuke jonge meiden (14+) in Mexico waren die wel voor mij vielen. En een USA vrouw die ik in privé en ander ideëel verband wel eens mailde, maar ook vrouwen-activisme bleek te doen en zich met incest bezighield (en daar ook een trauma van heeft opgelopen) werd daardoor zeer argwanend. Het heeft mij heel veel tijd en vele mails gekost om mijn standpunten in deze goed te verduidelijken. Zoals dat ik niets heb gehad met onder de 18, maar dat een dergelijke relatie niet per definitie slecht zou hoeven te zijn als je in eerste instante rekening houdt met een mogelijk machtsoverwicht. Veel leed ontstaat juist door waar geen *vrijwillige* liefde is en die norm wordt bij dergelijke vrijwillige relaties in NL ook vaak gehanteerd. Ook moet je oppassen met anti-pedofielen sites contact op te nemen als je mogelijk wat onregelmatigheden waarneemt, want voor je het weet gaan ze eerst jou uitpluizen of zelfs aangeven slechts als van wie weet, gebaseerd op eigen paranoia.
Leugendetector 
bullshit - 12.02.2009 13:13

dat een getuigenis niet geldig is omdat ze niet met een leugendetector getoetst werd is totaal onzinnig , de leugendetector is een totaal inefficiënt apparaat dat gewoon fysiologische reacties bij een mens meet en om hieruit af te leiden of iemand liegt of niet is echt onzin...
Wel als de ergste stukken uit het dossier zijn verdwenen op basis waarvan werd vervloesem dan veroordeeld , volledige informatie graag , een onderwerp zoals pedofilie ligt nogal gevoelig , dus als iemand beschuldigd wordt ervan moet men altijd zeer concrete bewijzen hebben , omgekeerd echter ook als iemand die veroordeeld is beweert dat hij het niet is , moet er totaal open kaart gespeeld worden, men komt er niet zomaar toe om iemand van pedofilie te beschuldigen . Dus leg maar eens uit wat de andere bewijzen waren waardoor hij veroordeeld is, want wie heeft er anders belang bij en de benodigde macht om politie , politiek en rechters te beïnvloeden zodat hij ten onrechte veroordeeld wordt
pedo 
hans - 12.06.2007 23:57

nou helaas voor jou dan maar ik heb er nooit een trauma van overgehouden en was toch echt 14 toen ik mijn eerste vriend had.

E-Mail: sarko@lycos.nl
Pedo's in links land 
choas - 12.06.2007 23:44

Het is erg jammer te noemen dat er nog steeds een hoop mensen in linkse kringen pedofielen beschermen.

Deze mensen manipuleren kinderen in seksuele handelingen waar ze later trauma's van krijgen. De lopen hier in Nederland er vanaf met een celstraf van 2 jaar, in een gevangenis waar je bewakers mag uitschelden en joints mag roken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.