Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Haal es weg 
schijtaap - 03.06.2007 23:47

Hee er staat bij "ruis" nog steeds een of andere domme reactie van een of andere rechtse sukkel die alleen maar scheldt... kan die weg? (Ook al vind ik het scheldwoord "Schijtapen" wel bijzonder komisch)
artikel 
Leidsch Dagblad - 06.06.2007 14:09

 http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article1979857.ece
arrestanten 
mp - 09.06.2007 07:03

Heeft iemand bijgehouden wie er van de nederlandse bussen opgepakt is?

E-Mail: emofanka@gmail.com
ondertussen in turkije.. 
anti - 03.06.2007 14:06

gister grote betoging in Rostock tegen de G8.

Ondertussen in Turkije:

"Nabij de Turkse stad Istanbul is de jaarlijkse Bilderbergconferentie begonnen, waaraan de machtigen der aarde deelnemen. De conferentie duurt tot morgen en streek al voor de derde keer in Turkije neer.


Door Frank Schlömer

Sinds 1954 brengt de Bilderberggroep jaarlijks de wereldelite uit de politieke, economische, financiële, academische en mediawereld (bv beatrix die ook aandeelhouder is van shell) bijeen om van gedachten te wisselen over de toekomst van de Noord-Atlantische gemeenschap. De bijeenkomst vindt telkens op een andere, zo geheim mogelijk gehouden plek plaats.
De BBC berichtte in 2003 dat het om een van de meest invloedrijke organisaties ter wereld gaat. Het WorldNetDaily (WND) voegde eraan toe dat de bijeenkomsten een globalistische agenda hebben en stellen dat nationale soevereiniteit voorbijgestreefd is. Deze keer is de deelnemerslijst in Istanbul uitgelekt en is ze door de schrijver-journalist Daniel Estulin publiek gemaakt, tot groot ongenoegen van de groep.
De strikte geheimhouding van de Bilderberggroep, waarvan burggraaf Etienne Davignon vicevoorzitter is, weekte kritiek los en gaf aanleiding tot 'samenzweringstheorieën' omtrent mogelijke geheime plannen van de planetaire elite om de wereld te regeren, aldus de Turkse krant Zaman op haar website.
Nog volgens Zaman zouden de deelnemers het dit jaar hebben over een mogelijke 'operatie' tegen Iran, de energiepolitiek en het Turkse lidmaatschap van de Europese Unie. Maar alleen de deelnemers weten zeker wat er op de agenda aan bod komt."

De Morgen vandaag.

Meer op:
 http://news.google.be/news?q=bilderberg&ie=UTF-8&oe=UTF-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wn

Waarom protesteren mensen tegen de marionetten en niet tegen de marionettenspelers?



1. Bilderberg 2007 participant list leaked
2. The Economist magazine on the Bilderberg Conferences

Author Danny Estulin has managed to get hold of this year's
participant list BEFORE the event. Please circulate it to all your
National Press and broadcast media to give them as littyle excuse as
possible for ignoring argulblty the most important global political
event of the year.

This years' Bilderberg conference is the big one. If Kissinger and the
steering committee can convince the Turks, through threats and
bribery, to go for the NeoCon 'regime change' agenda for Iran we can
expect a further Middle Eastern bloodbath and Islamic genocide.

Let's hope and pray that the Turkish decision makers and political
classes are not that stupid. For anyone planning to travel to witness
the conference this year please do keep me informed over the weekend
and/or use the new(ish) Bilderberg forum.

Breaking news direct from the 2007 Bilderberg conference
 http://www.bilderberg.org/phpBB2/viewtopic.php?p=3710


Aanpakken 
Arie Koedink - 06.06.2007 15:02

Alle mensen die daar aan het rellen zijn mogen wat mij betreft keihard worden aangepakt. Zolang men vreedzaam demonstreert is alles prima, maar als er een stel malloten menen dat ze de boel moeten slopen, mag de politie alles inzetten om dit tuig uit te schakelen.

E-Mail: akoedink@gmail.com
arie ? 
harrie bannink - 06.06.2007 17:30

Arie zo te lezen zit je lekker thuis op de bank terwijl anderen voor jou op de barrikades staan. Lekker makkelijk lullen, zappend van journaal naar journaal. Het is de politie die de boel provoceerd en uit de hand laat lopen. De reguliere media laat zich vervolgens misbruiken, wat tot een totaal verkeerd beeld leidt, getuige jouw uitspraken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.