Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
KAFKA: "rol niet helder" 
MM - 08.05.2007 07:19

KAFKA: "De rol van Maarten van Mil is niet erg helder. Hij lijkt niet actief te zijn op openbare extreemrechtse evenementen en is nog nooit veroordeeld voor geweldpleging. Hij lijkt zo op het eerste gezicht een meer faciliterende rol te hebben en zou verantwoordelijk kunnen zijn voor het leveren van de wapens en nazistisch materiaal."

Voor wie dan? In de wereld van list en bedrog, van geheime diensten, false flag ops, enzevoorts, moet je alles met een grote korrel zout nemen. Of het nu een "linkse activist" is die Fortuyn vermoord, een "Moslem" die Theo vermoord, een "linkse acivist" de Sévèke vermoord, of hier waar iemand wapens aanlevert. Wordt zo iemand in links-activistische kringen niet al snel agent-provocateur genoemd? En in de Hofstadgroep leverde een AIVD runner de handgranaat aan...
tsjaa 
nn - 05.05.2007 11:15

wat natuurlijk weer de vraag opwerpt, heeft arris ook over zijn maatje van opstal lopen kleppen? en waar is fuhertje ed polman eigenlijk gebleven.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.