Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Hoezo ''verarmd'' uranium? 
Henk Ruyssenaars - 26.04.2007 11:41

Globaal: 'n langzame maar collectieve zelfmoord...

Het misbruik van z.g. verarmd uranium is permanent gaande, en er is iets wat niemand ter wereld nog begrijpt: door de 'fall out', de verspreiding van radioactive stofdeeltjes in de hele wereld, zijn we al de grens van het toelaatbare gepasseerd.

We zitten dus volgens eerlijke wetenschappers tegen de gevolgen van het passeren van dit 'point of no return' aan te kijken, en een toenemende radioactive straling die rond vier en een half miljard jaren gaat duren.

Een langzame maar collectieve zelfmoord dus, die echter ook de levens gaat eisen van de gewetenloze dr. 'Strangeloves' en hun mogelijke familie vrienden en kennissen: want die gaan echt ook allemaal dood.

Wie zijn de gekken die deze gemeenschappelijke Hara kiri hebben bedacht?

En wat het duurzaam opslaan van radio-actief afval betreft: ik werk hiermee sinds veertig jaar, ook in Zweden vele jaren waar men per capita het meest radio-active energie heeft, en nergens maar dan ook nergens ter wereld weet men hoe men radio-actief materiaal duurzaam moet opslaan.

Nergens!

De creaturen die kernenergie propageren weten niet wat ze in huis en hun lichaam halen: die zijn onverantwoord bezig en dikwijls crimineel genoeg met veel winst op korte termijn voor hen zélf. Dat zal deze criminele hopelijk zwaar opbreken.


HR over het gevaar van radioactieve straling - Url.:  http://tinyurl.com/349shf

Het uitzenden van soldaten naar landen als Irak en Afghanistan waar met uranium verrijkte ammunitie is msibruikt, is volledige waanzin en een leugenachtig doodvonnis voor velen - Url.:  http://indymedia.nl/nl/2006/02/34090.shtml

De creaturen die hieraan schudig zijn dienen wegens moord en oorlogsmisdaden strafrechtelijk te worden vervolgd zodra Nederland weer een rechtstaat is.

Henk Ruyssenaars

 http://tinyurl.com/2yxlyj

-0-


Website: http://tinyurl.com/2yxlyj
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.