Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
En wat wil je hier mee bereiken? 
spikey - 19.04.2007 14:44

bezoekt niemand je site, en kom je nu hier maar je onzin neerzetten? Of ben je helemaal emotioneel geworden na het zien de laatste Tegenlicht over Iran?
 http://www.vpro.nl/programma/plaatsdesoordeels/afleveringen/33974249/
Tsss 
Barricadde! - 19.04.2007 22:34

Een 16jarige die thuis kernenergie heeft geproduceerd? Volgens mij is dat net zo waar als het golftalent dat Kim Jong Il blijkt te bezitten als we de Noord Koreaanse propagandamachine moeten geloven. Zowel Mahmoud Ahmadinejad als Kim Jong Il zijn onberekenbare, ongeleide projectielen. Nu ja, nu zijn veel westerse leiders dat ook, maar niet tot op die hoogte. Behalve Berlusconi, hij is het opperprojectiel.

Thuis kernenergie produceren, het is wel een giller hoor. Het is weer eens wat anders dan van een aardappel en wat koperdraad batterijen maken.

E-Mail: silendo_libertatem_servo@hotmail.com
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.