Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Schandalig 
Arie Koedink - 10.04.2007 07:53

Schandalig hoe men op deze manierzijn/haar gelijk probeert te 'beargumenteren'. Ik neem aan dat onderdeel van de ludieke actie is om alles te repareren wat gesloopt is? Dat zou wel zo sympathiek zijn. Want ik wil als belastingbetaler niet opdraaien voor de schade die vandalen aanrichten.

gemeente zaandam niet blij 
linksyst - 13.04.2007 21:14

 http://www.indymedia.nl/nl/2007/04/43707.shtml
En de gemeenschap 
De Patriot - 10.04.2007 14:00

En de gemeenschap betaalt voor de nieuwe hekken.
belastingbetaler? 
GI - 10.04.2007 09:18

de joint strike fighter
de joint strike fighter

Als belastingbetaler zou ik me maar druk maken over deze dingen, daar kunnen nog een paar miljoen jaar hekkentrekken tegenop:
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.