Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Optocht? 
Hans - 06.03.2007 19:03

Ik zoek vervoer voor 2 personen vanuit Hengelo/Delden/Enschede!
Reageer a.u.b als je vanuit deze regio met de auto naar de solidairiteits demo gaat!
Dank!

E-Mail: hans_punkrockrebel89@hotmail.com
Present! 
25Augustus - 09.03.2007 03:13

Ik zal aanwezig zijn.
ja... 
Revolt - 10.03.2007 19:45

de demo was zeker geslaagd al vind ik het gewoon onzin dat iemand probeerde ramen bij ex leidsbezet doortegooien en hiermee de net begonnen demo in gevaar bracht als je wil rellen ga je lekker naar kopenhagen!
vuur en vlammen 
nn666 - 10.03.2007 22:14

ik weet dat dit geen discussie forum is, toch wil ik reageren op de laatste reaktie : 'als je wilt rellen ga je lekker naar kopenhagen' ik geloof toch echt dat het punt van deze demo is dat elke stad zou moeten branden uit solidariteit met ungdomshuset, niet slechts kopenhagen... sowieso zou iedere stad moeten branden, gezien wat er elke dag gebeurt,

kapitalisme moet kapot
de staat moet afgebroken worden
de steden zijn van ons, ze zullen branden zolang de repressie doorgaat !!

VUUR EN VLAMMEN VOOR ELKE STAD !

burn the prisons -
love and rage for our imprisoned friends !
groningen? 
x - 05.03.2007 20:28

Hoe is het in Groningen afgelopen? Dat werd ook door de 'Internationale Brigades' georganiseerd, dus misschien is het goed om daar een verslagje van neer te zetten op Indymedia. Dan kunnen mensen op basis daarvan besluiten of ze naar deze fakkeloptocht gaan.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.