Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
niet door nijmegen gepost 
nn - 03.03.2007 13:56

De tekst was alleen maar gekopieerd (uit het derde nieuwsitem) door iemand uit nijmegen, hier ook neergezet om meer aandacht er op te vestigen. De demo is niet door ons bedacht, we wilden er naar toe gaan tot er opeens bleek dat er geen demo was! Volgende keer hopelijk een echte demo...
dit zie je niet 
noiz - 01.03.2007 13:21

dit soort foto's zie je niet in nederland best wel jammer af entoe kan de aktie goed gebruiken
NN 
NN - 01.03.2007 15:21

Ik zou er wel heen willen, maar zou niet weten hoe...tegen de tijd dat je daar aankomt ben je ook wel even verder...misschien kunnen we in NL iets organiseren?
Actie? 
nn - 01.03.2007 15:13

Gaat er nog iets gebeuren vanuit Nederland?
weet je het zeker 
nn - 03.03.2007 13:19

Weet je het heel zeker, deze tekst komt uit een bericht uit de rechter nieuwsbalk (3e item). We komen liever niet voor niets. Kan iemand het snel bevestigen of er nu wel of geen demo is?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.